Het was een rustig jaar...

Gepubliceerd op: 15-01-2022

Waar ik normaal ondernemers help met bedrijfsoptimalisatie in de breedste zin van het woord [𝙚𝙛𝙛𝙞𝙘𝙞ë𝙣𝙩𝙚𝙧𝙚 𝙬𝙚𝙧𝙠𝙥𝙧𝙤𝙘𝙚𝙨𝙨𝙚𝙣, 𝙖𝙪𝙩𝙤𝙢𝙖𝙩𝙞𝙨𝙚𝙧𝙞𝙣𝙜 𝙖𝙙𝙢𝙞𝙣𝙞𝙨𝙩𝙧𝙖𝙩𝙞𝙚, 𝙝𝙪𝙞𝙨𝙨𝙩𝙞𝙟𝙡 𝙚𝙣 𝙢𝙖𝙧𝙠𝙚𝙩𝙞𝙣𝙜]...

---------------------------------------------
ย 

ย 

Het was een rustig jaar...

Het was een rustig jaar afgelopen jaar. Nouja, rustig? Ja voor RAAD bedrijfsoptimalisatie misschien wel maar voor mij persoonlijk zeker niet.
Vele dagen zijn afgelopen jaar gevuld met de rol als moeder en thuisjuf. Niet onbelangrijk! Maar wanneer je 24/7 klaar moet staan in deze rol, is er geen tijd om โ€˜de boer op te gaanโ€™ zoals we dat zo mooi noemen.
Nu hebben wij het voorrecht om op een boerderij te mogen wonen en werken. Heerlijk in onze eigen bubbel, met genoeg ruimte om te werken en spelenderwijs te leren. Zeker nu tel ik dit tot mijn zegeningen.

En ook iets wat we onze kinderen willen meegeven; buiten spelen is fijn en gezond, werken is ook fijn en gezond. Als je tenminste doet wat je leuk vindt.

๐‡๐ž๐ญ ๐›๐ฅ๐จ๐ž๐ ๐ค๐ซ๐ฎ๐ข๐ฉ๐ญ ๐ฐ๐š๐š๐ซ ๐ก๐ž๐ญ ๐ง๐ข๐ž๐ญ ๐ ๐š๐š๐ง ๐ค๐š๐ง
Waar ik normaal ondernemers help met bedrijfsoptimalisatie in de breedste zin van het woord [๐™š๐™›๐™›๐™ž๐™˜๐™žรซ๐™ฃ๐™ฉ๐™š๐™ง๐™š ๐™ฌ๐™š๐™ง๐™ ๐™ฅ๐™ง๐™ค๐™˜๐™š๐™จ๐™จ๐™š๐™ฃ, ๐™–๐™ช๐™ฉ๐™ค๐™ข๐™–๐™ฉ๐™ž๐™จ๐™š๐™ง๐™ž๐™ฃ๐™œ ๐™–๐™™๐™ข๐™ž๐™ฃ๐™ž๐™จ๐™ฉ๐™ง๐™–๐™ฉ๐™ž๐™š, ๐™๐™ช๐™ž๐™จ๐™จ๐™ฉ๐™ž๐™Ÿ๐™ก ๐™š๐™ฃ ๐™ข๐™–๐™ง๐™ ๐™š๐™ฉ๐™ž๐™ฃ๐™œ] ben ik nu op eigen terrein aan de gang gegaan. Niet omdat ik tijd over had, maar omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan.

๐™๐จ ๐ก๐ž๐› ๐ข๐ค ๐ข๐ง-๐ก๐ฎ๐ข๐ฌ ๐ญ๐จ๐œ๐ก ๐ฐ๐š๐ญ ๐ฆ๐จ๐จ๐ข๐ž ๐ฉ๐ซ๐จ๐ฃ๐ž๐œ๐ญ๐ž๐ง ๐ค๐ฎ๐ง๐ง๐ž๐ง ๐๐จ๐ž๐ง.

Voor onze ๐™ซ๐™š๐™š๐™๐™ค๐™ช๐™™๐™š๐™ง๐™ž๐™Ÿ kon ik naast het verzorgen van de dieren mooie nieuwe plannen bedenken voor ๐™€๐™š๐™ฉ๐™ซ๐™–๐™ฃ๐™™๐™š๐™—๐™ค๐™š๐™ง.๐™ฃ๐™ก. Hoe kunnen we nu meer mensen bereiken om ons verhaal te vertellen over onze duurzame veehouderij en ons (h)eerlijke rundvlees? We hebben een deelname aan de Werkhovense ๐™ ๐™š๐™ง๐™จ๐™ฉ๐™ข๐™–๐™ง๐™ ๐™ฉ voorbereid en we hebben een gave ๐˜ฟ๐™๐™„๐™‘๐™€ ๐™๐™ƒ๐™๐™ georganiseerd met proeverij en educatieve rondleiding over het bedrijf en door de schuur.
Vanuit de duurzame gedachte om niets te verspillen, zijn we aan de slag gegaan met de huiden en daarvan vervaardigde producten en hebben we een eigen label opgezet; ๐™†๐™ค๐™š๐™˜๐™˜๐™ž & ๐™˜๐™ค๐™ฌ๐™—๐™ค๐™ฎ๐™จ. Eerlijk, ambachtelijk en Nederlands fabricaat.

Gave items bedenken, huisstijl uitwerken, duurzame labeling en nu โ€˜de boer opโ€™ naar duurzame samenwerkingspartners B2B. Ondernemers in interieurinrichting voor de huiden en mooie winkels voor de tassen en accessoires.

Nu gaan we verder kijken, hoe kunnen we meer verbinden en meer beleving meegeven? Er zijn al plannen voor een afhaalpunt / ๐™ฌ๐™ž๐™ฃ๐™ ๐™š๐™ก. En er worden ook mooie plannen gemaakt om samen te werken met onze boeren buren, een leuk ๐™š๐™ซ๐™š๐™ฃ๐™ฉ in het voorjaar wordt voorbereid!

๐–๐š๐ญ ๐ž๐ž๐ง ๐ฅ๐ž๐ฎ๐ค๐ž ๐ฉ๐ซ๐จ๐ฃ๐ž๐œ๐ญ๐ž๐ง ๐ž๐ง ๐ฐ๐š๐ญ ๐ž๐ž๐ง ๐ญ๐จ๐Ÿ๐Ÿ๐ž ๐ฉ๐ฅ๐š๐ง๐ง๐ž๐ง! ๐Œ๐ข๐ฃ๐ง ๐ž๐ง๐ญ๐ก๐จ๐ฎ๐ฌ๐ข๐š๐ฌ๐ฆ๐ž ๐ฌ๐ญ๐ซ๐จ๐จ๐ฆ๐ญ ๐จ๐ฏ๐ž๐ซ, ๐ก๐ข๐ž๐ซ ๐ฐ๐จ๐ซ๐ ๐ข๐ค ๐ณ๐จ ๐›๐ฅ๐ข๐ฃ ๐ฏ๐š๐ง! ๐‡๐จ๐ž๐ณ๐จ ๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐ž๐ง? ๐ˆ๐ค ๐๐จ๐ž ๐ญ๐จ๐œ๐ก ๐ฐ๐š๐ญ ๐ข๐ค ๐ฅ๐ž๐ฎ๐ค ๐ฏ๐ข๐ง๐?!

๐„๐ง ๐‘๐€๐€๐ƒ ๐›๐ž๐๐ซ๐ข๐ฃ๐Ÿ๐ฌ๐จ๐ฉ๐ญ๐ข๐ฆ๐š๐ฅ๐ข๐ฌ๐š๐ญ๐ข๐ž ๐ซ๐ฎ๐ฌ๐ญ๐ข๐ ?
Misschien was het toch niet zo rustig als ik dacht. En wat zou het gaaf zijn als ik ook andere ondernemers zou kunnen helpen met nieuwe plannen. Of de โ€˜randzakenโ€™ automatiseren zodat je weer kunt doen waar je รฉcht energie van krijgt. Of misschien kan ik wel meer boerenbedrijven helpen met het verbreden, er is zoveel mogelijk. Veel meer dan je denkt!

Ik kom zeker geen lange rapporten schrijven, ik hou van denken รฉn doen!
Misschien iets voor mijn nieuwe slogan ๐Ÿ˜„

๐Ÿ”ธย ๐ž๐Ÿ๐Ÿ๐ข๐œ๐ขรซ๐ง๐ญ๐ž๐ซ๐ž ๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐ฉ๐ซ๐จ๐œ๐ž๐ฌ๐ฌ๐ž๐ง
๐Ÿ”ธ ๐š๐ฎ๐ญ๐จ๐ฆ๐š๐ญ๐ข๐ฌ๐ž๐ซ๐ข๐ง๐  ๐š๐๐ฆ๐ข๐ง๐ข๐ฌ๐ญ๐ซ๐š๐ญ๐ข๐ž
๐Ÿ”ธ ๐ก๐ฎ๐ข๐ฌ๐ฌ๐ญ๐ข๐ฃ๐ฅ
๐Ÿ”ธ ๐ฆ๐š๐ซ๐ค๐ž๐ญ๐ข๐ง๐ 

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden, bel of mail naar info@raadadvies.nl.


RAAD bedrijfsoptimalisatieย - helder en concreet!