• darkblurbg

RAAD ondersteunt kleine en middelgrote bedrijven (MKB) bij het optimaliseren van de organisatie. Met praktische adviezen en implementatie (of begeleiding hiervan) meer resultaat behalen door minder bedrijfskosten.

De adviseur achter RAAD is Marleen Hoogenraad-de Kruijf. Het contact is persoonlijk en de lijnen zijn kort.

Wellicht heeft u een vraagstuk of zoekt u een ondernemer om gewoon eens mee te sparren.
Het adviestraject is transparant en is hieronder uiteengezet in 4 stappen. De werkwijze is uiteraard afhankelijk van uw specifieke wensen.

 

STAP 1:
KENNISMAKEN & INVENTARISATIE

Tijdens de kennismaking nemen we samen uw bedrijfssituatie door. U kunt uw vraagstuk voorleggen en wij inventariseren uw adviesvraag en -behoefte.

 

STAP 2:
INZICHT IN KOSTEN & RESULTAAT

Het resultaat is wat telt. Maar ook de kosten zijn niet onbelangrijk. Bij stap 2 formuleren we de adviesopdracht. Wat kunt u van ons verwachten en binnen welke termijn behaalt u resultaat? Daarnaast geven wij een indicatie van de advieskosten en een helder uurtarief.

 

STAP 3:
AAN DE SLAG

Afhankelijk van de opdracht, maken we in stap 3 een analyse van de huidige situatie en een voorstel met concrete verbeterpunten.

 

STAP 4:
MAXIMAAL RESULTAAT

Om maximaal resultaat te behalen, zullen we een praktisch stappenplan opstellen om de verbeterpunten te implementeren. Vervolgens wordt ook de implementatie verzorgd of begeleid.

 

RAAD geeft niet alleen advies

RAAD geeft niet alleen advies, maar begeleidt u ook bij de te nemen stappen. Pas wanneer vooraf gestelde doelen behaald zijn, is de opdracht gereed. Ook daarna kunnen wij uw sparringpartner zijn.

De opdracht is pas gereed, wanneer u tevreden bent met het resultaat!

U bent de opdrachtgever en het is úw bedrijf. Het is dan ook belangrijk dat u tevreden bent met de werkwijze en met het resultaat. 

Komen er tijdens het traject zaken aan bod die buiten onze scope liggen? Wilt u bijvoorbeeld een verkooptraining volgen of heeft u een ingewikkeld HR vraagstuk? Met een uitgebreid netwerk kunnen we snel schakelen om ook die zaken aan te pakken.

Bent u benieuwd wat wij concreet voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op