• darkblurbg

Kent u deze oude reclame slogan nog? 

Een beter milieu begint bij onszelf. Wij zijn begonnen en dragen ons steentje bij aan een betere wereld. In de breedste zin van het woord. 


RAAD bedrijfsoptimalisatie ondersteunt kleine en middelgrote bedrijven (MKB) bij het optimaliseren van de organisatie. Met praktische adviezen en implementatie meer resultaat behalen door minder bedrijfskosten. Of het nu gaat om efficiëntere werkprocessen of om het optimaal inzetten van mensen en middelen. 

Ook als het gaat om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) zijn wij actief.  Bewust omgaan met onze wereld en met elkaar. 

Eén van de projecten waar we bij betrokken zijn is Zonnig Kromme Rijn. Zonnig Kromme Rijn helpt ondernemers in het Kromme Rijngebied bij het realiseren van zonne-energieprojecten. De vele daken van (agrarische) ondernemers bieden een prima mogelijkheid om duurzame energie op te wekken. Bent u benieuwd naar de opzet van dit project?

Zonnig Kromme Rijn

Energie-neutrale huisvesting

Wat zou het toch mooi zijn als onze huisvesting energie-neutraal zou zijn! Er zijn veel mogelijkheden m.b.t. besparen, isoleren en het opwekken van duurzame energie om onze huisvesting energie-neutraal te krijgen. De onderzoeken, inventarisaties en berekeningen zijn inmiddels afgerond en de installaties zijn ook inmiddels opgeleverd. Voor het opwekken van energie is er een zonne-energie installatie geïnstalleerd. Verder is er een warmtepomp i.c.m. grondbuisventilatie aangelegd, we zijn van het gas af. Het water kunnen we uit onze eigen bron halen en daarmee zijn we in principe dus zelfvoorzienend.

Bent u benieuwd wat u nog meer kunt doen om maatschappelijk verantwoord te ondernemen? En wilt u weten tot welke (financiële) resultaten dit leidt, op korte én lange termijn? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op