• darkblurbg

Veel bezig met brandjes blussen?

Bezig zijn met de waan van de dag. Daar worden ondernemers met een klein of middelgroot bedrijf vaak toe gedwongen. Veel bezig met brandjes blussen? En minder met de dingen waar u energie van krijgt? Het kan beter. Want door de juiste mensen op de juiste plek te zetten, kunt u weer echt gaan ondernemen.

Door het in kaart brengen van de processen (bijv. administratie, inkoop, orderverwerking) hebben u en uw medewerkers meer inzicht in hun eigen werkzaamheden en in die van hun collega's. En zitten de juiste mensen wel op de juiste plek? Bij het in kaart brengen van de processen, worden er verbeterpunten voorgesteld om zaken efficiënter en effectiever te laten verlopen. En deze verbeterpunten worden ook daadwerkelijk geïmplementeerd. Uw medewerkers worden erbij betrokken zodat zij als één team achter de gevormde doelstelling staan. 

Het resultaat:

  • Verbetering in kwaliteit van uw product of dienst
  • Tevreden werknemers
  • Efficiëntere en kostenbesparende werkprocessen
  • Een beter bedrijfsresultaat
  • Meer tijd voor dingen waar u echt energie van krijgt


Managementinformatie - of het allemaal “lekker loopt”

Welk resultaat behalen we nu echt op een project? Hoe zit het met het percentage declarabele uren? Hoeveel offertes worden daadwerkelijk opdracht? Wat kosten de garantiekwesties ons nu werkelijk? Allemaal belangrijke vraagstukken om te kunnen bepalen of het “lekker loopt”. RAAD helpt u om deze zaken inzichtelijk te maken en om benodigde informatie makkelijk te rapporteren zodat u onderbouwde beslissingen kunt nemen. 

Waar staat uw bedrijf over 2-5 jaar? 

Vaak zit een ondernemer vol goede ideeën, maar blijft het daarbij door gebrek aan tijd of handvatten. RAAD is uw sparringpartner en kan uw ideeën vertalen naar concrete plannen. Of heeft u al concrete plannen maar weet u niet hoe verder? Met veelzijdige ervaring in het bedrijfsleven kunnen wij u helpen om uw concrete plannen in praktijk te brengen. 

De basis voor succes? Een heldere visie en een pragmatische focus.

Bent u benieuwd hoe wij u concreet kunnen helpen minder brandjes te blussen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

ja, ik wil weer echt gaan ondernemen