Keurmerk ontvangen Tree of life

Gepubliceerd op: 29-06-2017

Wij ondersteunen Stichting Het Kan Wel! en haar project Tree of life.

-----------------------------

Partner met een ster van Stichting Het Kan Wel!

RAAD bedrijfsoptimalisatie ondersteunt Stichting Het Kan Wel! en haar project Tree of life. Wij zijn partner geworden van deze vrolijke stichting en mochten hiervoor een keurmerk ontvangen met een ster. 

De missie van Stichting Het Kan Wel! is zoveel mogelijk mensen: particulieren, ondernemers en jongeren inzicht geven in de situatie van onze wereld en hoe we daar een positieve invloed op kunnen hebben. Humor is regelmatig onderdeel van de projecten.

Samen sparen wij voor een bos.
Het gaat niet alleen om de bomen om de woestijnvorming tegen te gaan. Maar ook om de bewustwording dat we goed voor de aarde moeten zorgen. Voor de boeren die ons voedsel produceren. Voor de natuur, de mensen en de dieren.

Spaar mee!

Een gedeelte van de opbrengst wordt gebruikt voor bewustwordingsprojecten. Want met alleen een bos komen we er niet. Meer informatie over Stichting Het Kan Wel! vindt u op de website www.hetkanwel.love

Bent u benieuwd wat u nog meer kunt doen om maatschappelijk verantwoord te ondernemen? En wilt u weten tot welke (financiële) resultaten dit leidt, op korte én lange termijn? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.