Meer winstaandeel voor snelgroeiende bedrijven

Gepubliceerd op: 07-08-2017

Hoort u ook bij deze snelgroeiende bedrijven? En wilt u niet alleen uw bedrijf maar ook uw winstaandeel vergroten?

-------------------------------

Meer snelgroeiende bedrijven

Het aantal snelgroeiende bedrijven is verder toegenomen. Vooral in de bouw en de horeca steeg het aantal bedrijven dat hun personeelsbestand snel uitbreidde. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers over het Nederlandse bedrijfsleven.

In totaal telde het bedrijfsleven vorig jaar bijna 7.300 bedrijven die als ‘snelle groeier’ kunnen worden aangemerkt. Dat is het hoogste aantal sinds de start van de metingen in 2010. Ook op jaarbasis steeg het aantal snelle groeiers: in 2015 waren er nog 6.200.

Een bedrijf (met tien of meer werknemers aan het begin van de groeiperiode) groeit snel als het aantal werknemers er in drie achtereenvolgende jaren gemiddeld met minstens 10 procent toeneemt. Dat kan door overname van een ander bedrijf, of door het aannemen van nieuwe mensen. Bij de snelgroeiende bedrijven uit 2016 kwamen er in drie jaar tijd ruim 365.000 werknemers bij. Een op de zes snelle groeiers groeide (mede) na een overname. (bron: CBS)

Winstaandeel vergroten

Hoort u ook bij deze snelgroeiende bedrijven? En wilt u niet alleen uw bedrijf maar ook uw winstaandeel vergroten?

RAAD bedrijfsoptimalisatie helpt u om meer resultaat te halen door minder bedrijfskosten. Door werkprocessen soepel te laten verlopen, kan uw interne organisatie meegroeien met uw succes.

Bent u benieuwd welke concrete stappen we in uw onderneming kunnen zetten? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.