Nederlandse industrie blijft fors groeien

Nederlands industrie blijft fors groeien
Gepubliceerd op: 16-05-2017

Forse groei kan leiden tot een hogere werkdruk en meer behoefte aan digitalisering van alle productie- en bedrijfsprocessen.

-----------------------------

De productieomvang bij de Nederlands industriële bedrijven laat een forse stijging zien, blijkt uit gepubliceerde cijfers van de Nederlandse Vereniging van Inkoopmanagers (Nevi). De industrie vertoont daarmee al bijna vier jaar lang een stijgende lijn.

De orderontvangst uit zowel binnen- als buitenland nam vorige maand verder toe, net als de omzet en de werkgelegenheid. Hogere productievolumes leidden tot meer inkoop van grondstoffen, halffabricaten en componenten.

Forse groei kan leiden tot een hogere werkdruk en meer behoefte aan digitalisering van alle productie- en bedrijfsprocessen. 

Bent u door succes gegroeid en ineens een ‘echte’ organisatie geworden?

Dat vraagt om een andere aanpak. Van de vertrouwde ‘hoe-we-het-altijd-al-doen’ werkwijze naar een efficiëntere en uniforme werkwijze. Dit vraagt om een omslag in uw organisatie, uw werkprocessen en het denken van u en uw medewerkers.

RAAD bedrijfsoptimalisatie kan u hierin begeleiden.

                        soortgelijke trajecten


Om een verandering in uw organisatie te laten slagen, is het van belang om draagvlak te creëren. Met zijn allen ervoor gaan, is eenvoudiger dan alleen de kar trekken.

Bent u benieuwd hoe wij u concreet kunnen helpen met een omslag in uw organisatie? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.