• darkblurbg

Certificeren iets voor grote bedrijven? Tegenwoordig stellen steeds meer opdrachtgevers vereisten aan uw organisatie. Maar wilt u weten wat úw voordeel is? 

Kijk naar de voordelen van certificeren voor úw bedrijf

RAAD stelt het certificaat niet als doel op zich, maar laat het traject ernaar toe in uw voordeel werken. Door bewustwording van uw medewerkers en beheersbaar maken en optimaliseren van (werk)processen.  Met als beloning een grotere klanttevredenheid en een certificaat dat u toegang geeft tot meer opdrachten en opdrachtgevers. 

Concrete voorbeelden hiervan zijn:

  • VCA
    Een praktisch plan voor veiligheid, gezondheid en milieu (VCA) kan u zomaar helpen met het reduceren van ongevallen door alleen al het bewustzijn te vergroten van u en uw medewerkers. Bijkomend effect, wanneer u aan de VCA voldoet, voldoet u ook voor een groot gedeelte aan de eisen uit de Arbowet.

  • ISO9001
    Wilt u de kwaliteit van uw producten of dienstverlening structureel verbeteren? Een kwaliteitsmanagementsysteem (ISO9001) geeft handvatten om uw (werk)processen in kaart te brengen, te beheersen en te verbeteren. Dit zal resulteren in een structurele verbetering van uw organisatie en een grotere klanttevredenheid.

  • MVO
    Door de stijgende vraag naar duurzame producten en diensten komt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) steeds vaker ter sprake. Bedrijven willen hun steentje bijdragen aan de maatschappij of willen het milieu niet teveel belasten. Maar wist u dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen ook leidt tot betere financiële prestaties, op korte én lange termijn?

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen begeleiden bij een certificeringstraject? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

ja, ik wil weten wat mijn voordelen zijn

 Ook voor het onderhouden van uw certificaat of (kwaliteits)managementsysteem kunt u contact opnemen.